Download TUI Norge APK – din reiseapp for Android – Free – Latest Version

0/5 No votes

Report this app

Description

→→→→

Latest Version

Update
Apr 25, 2022
Developer
Category
Google Play ID
Installs
100,000+TUIs reiseapp gjør ferien enklere og tryggere. Du har all informasjon om reisen samlet på ett sted, i TUI-appen i din mobil. I appen kan du komme i kontakt med guidene døgnet rundt, både før og i løpet av ferien. Her er det informasjon og tips om severdigheter, restauranter og aktiviteter. Du kan velge mellom alt fra snorkelutflukter til byrundturer som du bestiller med noen få klikk. Dine fly- og transfertider finner du også i reiseappen.

Her er noen av reiseappens funksjoner:

– Kontakt med guidene hele døgnet, både før og i løpet av ferien
– Velg mellom aktiviteter og opplevelser som passer deg. Bestill enkelt i appen
– Se flytidene dine og detaljene for din bestilte transfer
– Se informasjon om utgang og bagasjebånd
– Følg nedtellingen til ferien og været på reisemålet
– Tips om reisemålet slik at du kan planlegge før du reiser
– Les om hotellet, se ukeprogrammet og bestill aktiviteter
– Gå igjennom sjekklisten før du reiser
– Få varslinger hvis noe endres
– Sjekk inn online på TUIs flyreiser
– Handle taxfree og bestill tilvalg
– Søk blant et stort utvalg av reiser, fly og hotell. Bestill og betal enkelt i appen

Kontakt med TUI-guidene døgnet rundt
Via TUI-appen kan du komme i kontakt med guidene hver dag, døgnet rundt. Du sender melding via Spør guidene i appen og får svar i løpet av kort tid. Du kan nå guidene via appen i planleggingsfasen – allerede dagen etter at reisen er bestilt. I appen får du også serviceinformasjon og andre viktige meldinger i løpet av ferien.

Bestill TUIs aktiviteter og opplevelser
Opplev mer på ferien ved å bestille en aktivitet eller utflukt. Velg blant mange opplevelser, bestill direkte i appen og se detaljer som tid og sted for henting.

Transferinformasjon
Hvis du har bestilt busstransfer, finner du all informasjon i appen, som bussnummer og hvor den er parkert når du lander. Det samme gjelder for hjemreisen, du får melding om tid og sted for henting og transport til flyplassen.

Planlegging av ferien
I appen kan du følge nedtellingen til avreise. Du kan også følge værmeldingen for reisemålet ditt. Du kan også lese om severdigheter, strender, shopping og restauranter på reisemålet ditt.

Bestill tilvalg
I reiseappen vår kan du bestille taxfree og oppgradere flyreisen, velge sete, bestille ekstra benplass og ekstra bagasjevekt (gjelder for enkelte flyvninger).

Søk etter og bestill en reise
Vi har over hundre reisemål over hele verden, fra strender i Thailand og Kanariøyene til storbyer som Roma og Barcelona. Du kan bestille en charterreise, fly, hotell, utflukter, aktiviteter og billetter i reiseappen.

Legg til bestillingen din i reiseappen
Når du har bestilt en reise kan du legge bestillingen din inn i appen. Skriv bare inn bestillingsnummeret og mobilnummeret eller e-postadressen du oppga ved bestilling.

På de fleste av våre reiser er det mulig å bruke TUI-appen, men det er noen typer reiser hvor du ennå ikke har tilgang til appen, dette gjelder kun flyreiser (én vei) og cruise. Hvis du kun har bestilt hotell, kan du legge bestillingen din inn i appen og se informasjon om hotellet, men det er ikke tilgang til andre funksjoner i appen enda.Download Apk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *